Гимнастикът Йордан Йовчев се завърна от чужбина и веднага се хвърли в битка на дансинга. Присъствието му несъмнено се отрази положително на съотборниците му и всички заедно представиха един невероятен диско танц.

Журито много хареса изпълнението на отбора и му дадоха 27 точки. Те ги класираха на второ място във временното класиране, само на точка от върха. Първенци станаха Деян Донков и Кристина Милева, които миналата седмица за малко се разминаха от елиминиране. Те направиха страхотно представяне на сцената с танца си куикстеп.
 
Николета и Нед за пореден път не бяха доволни от оценките на журито.  Двамата получиха 22 точки, които ги поставиха сред последните три отбора. Те не харесаха и коментарите им, че не са се справили добре, тъй като са имали само два дни, в които да подготвят два танца.
 
Ниски оценки получи и отборът на съпругата на водещия Андрей - Даниела. Тя, Камен Воденичаров и хореографите им Яна и Милен получиха едва 22 точки, които ги класираха на предпоследно място. Даниела обаче не спря да се усмихва и каза, че в този ден нищо не би могло да я разочарова и натъжи. Припомняме ви, че в неделя тя се венча в Белград за любимия си Андрей.

източник: bliasak.bg