Джон Мейър напоследък все по-често звънял по телефона на бившето си гадже Дженифър Анистън, с надеждата отново да си я върне. Според близки до актрисата, той не преставал да я умолява да се съберат отново и да твърди, че съжалява, че е зарязал любимата си, съобщава .

Джон Мейър буквално ревял по телефона на Дженифър Анистън, която изостави през март тази година, и не преставал да я моли да му даде втори шанс. "Джон попита Джен дали ще могат да се видят някъде насаме", разказал приятел на актрисата. "Това дойде на Анистън като гръм от ясно небе. Тя беше много изненадана, но и много поласкана, че Джон иска двамата пак да се съберат."

"Мейър смята, че ако през първите шест месеца на връзката им всичко е наред, двамата може да помислят и за сватба. Той определено иска да гради живота си заедно с нея", разказал един от аверите на музиканта. "Това шокира Дженифър Анистън, която знаеше още от началото на връзката им, че Джон е абсолютно против брака. Мейър е обещал, че ще даде всичко от себе си връзката им с Джен да бъде на ниво."

Въпреки плановете за съвместно бъдеще, Джон е решил двамата да не избързват много и все още да не се събират под общ дом. Дженифър щяла да продължи да си живее в къщата в Бевърли Хилс, а Мейър - в своя дом.