Мис Плеймет за 2006 година Николета Лозанова занапред ще практикува изкуството на любовта Кама Сутра върху Versace.

Сексапилното бижу от Пловдив стана първата ВИП-персона, която се обзаведе с новите спални комплекти на Мебели Италия, издадоха от фирмата пред Mebelibg.net. 

Силиконовата сексбомба се изръси с 1600 лева, с които си напазарува два комплекта спално бельо с марките Vesrace и Dolce & Gabbana. 

"Преди два дни Николета Лозанова се появи в магазина ни. Тръгна си с два комплекта на италианските марки. Сподели ни, че е тяхна голяма почитателка и че в гардероба й преобладават дрехи на тези дизайнери. Николета е първата ВИП-персона, която си купи от спалното ни бельо", разкриха от Мебели Италия.



Фирмата внася дизайнерските завивки от близо месец. Оказа се, че Николета е използвала почивка между тренировките си в танцувалното шоу ВИП Денс, за да се обзаведе с марковите чаршафки.

"Много съм заета с тренировките, но си откраднах от свободното време, защото обожавам да спя върху памучен сатен. И съм много доволна от покупката си", призна самата сексикона пред . 

Екипът на сайта ни предполага, че от спалните комплекти доволен ще остане и приятелят на Лозанова - младият бизнесмен Георги Славов.

"Още не сме пробвали секса върху Versace. Но вероятно ще е повече от страхотен", предположи Николета.