За пореден път в шоуто VIP Dance се зашушука за връзка между Райна и танцьора в нейния отбор Светльо. По думите на водещите Иван и Андрей двете звезди били заснети от папарак. Естествено, това веднага породи въпроса дали между певицата и хореографа има само приятелство или това вече е любов.

Райна и Светльо за пореден път отрекоха да имат връзка и оправдаха снимките с думите, че една вечер танцьорът е закарал Райна до дома й. Именно, когато поп фолк изпълнителката слизала от автомобила, тогава и фотографът я щракнал.

Големият момент на вечерта във VIP Dance беше проговарянето на водещия Милен Цветков. Той обясни прекратяването на своето мълчание с факта, че в залата е неговата дъщеря, заради която той е готов винаги да говори. Думите, които Милен Цветков изрече на микрофона, разплакаха водещия Иван.

Милен Цветков и Зара представиха танца джаз. Въпреки интересната хореография, тимът получи най-ниската оценка - 21 т., която ги класира на последно място и ги изпрати на елиминации.

В петък, освен Милен и Зара, за вота на зрителите ще се борят още Боби Турбото и Мария Силвестър, Николета и Нед, Даниела и Камен, Анелия Раленкова и Ники Сотиров.

Максималната оценка от 30 точки пък получи отборът на Крум и новата му партньорка - гимнастичката Симона Пейчева. Тимът им представи една невероятно емоционална салса, която впечатли членовете на журито. Естествено, те не пропуснаха да ги възнаградят и ги изпратиха на върха в класирането. Шоуто завърши с изпълнение на певицата Камелия Тодорова. 

източник: