"Обичам те" е озаглавила Анелия своята нова песен, която записа само преди няколко дни в „Пайнер Студио" - Димитровград.

"Когато чух песента, в буквалния смисъл изгубих центъра, разкрива емоциите си Анелия в телефонно интервю за радио „Сигнал плюс" - Веднага отидох в студиото, организирах колега, който да дойде и да пресвири някои неща в част от аранжимента..."

По думите на певицата това е една от най-хубавите песни, които е правила и в чиято реализация е вложила много чувства. Любовта е основен двигател в живота, убедена е певицата, която се радва на красива и романтична любов. Неотдавна в ефира на телевизия „Планета" Анелия заяви открито "Обичам го! Невероятен е... Имаме огромна хармония, много се разбираме във всяко едно отношение. Чувствам се обичана, желана и уважавана...", припомнят от медията.

Не е тайна, че тези думи са отправени към голямата любов на певицата Мартин, известен в родния си град Пловдив като "Данона". Светската мълва не крие, че Марто е сред топ ергените в Града под тепетата и обира точките навсякъде, където се появи.

За своята нова песен Анелия се е доверила на Жени Джамбазова, която е автор на музиката и стиховете на „Обичам те". Напълно в синхрон с чувствата, които изпитва в момента, Анелия е сигурна, че "Обичам те" ще достигне до всеки. Затова певицата смята да придвижи проекта колкото се може по-бързо и дори този месец ще снима клип към песента. Есента се очертава като щастлив и успешен сезон за Анелия, защото съвсем скоро тя ще представи и новия си албум.

източник: