Новата Златка - Победителката в Мис Плеймейт 2009 Златка Димитрова, подкрепи колежката си Николета Лозанова в танцувалното шоу VIP Dance.

Бившата на нападателя на Байер (Леверкузен) - Атанас Курдов, удари едно рамо на бившата на вратаря на националния отбор и на холандския Твенте Николай Михайлов в традиционната си рубрика „Под Ножа" в сайта podtepeto.com.



"Нямам нерви! Някакви пикли, щерки на чичко паричко, плащат 15 средни български заплати, за да излеят злобата си срещу колежката Николета Лозанова. Тая комплексарщина я няма никъде другаде. Какво ви става бе хора? Дръжте се нормално. А задава ли си въпроса някой какво й коства на Ники да тренира по шест часа дневно. Тия злобарчета да се опитат да движат палеца на дясната си ръка в продължение на шест часа и тогава да говорят.

Защото вероятно и с това няма да се справят. Хващат мускулна треска от писане на sms-и в неин ущърб. Браво, евала!!! Съдейки по "любовта", която залива отвсякъде и моята скромна персона, вероятно и с мен щеше да е горе-долу така, ако бях на нейно място. Не мога да разбера как хората намират време за цялата тая злоба и ненавист. Добре, да идем с Николета на пластичен хирург, да му поръчаме да съсипе визията ни с острия си скалпел. Да отреже гърдите ни.

Да извади очите ни. Да счупи скулите ни с хирургическо чукче. Да разкъса устните ни. Да ни удебели. Да ни дамгоса тук и там ей така, за колорит. Да ни орезили тотално, та да пишете какви са красиви душите ни!!! Не е за вярване просто. Ще гласувам за Николета с идеята, че гласувам за себе си.

Ще гласувам за желанието й да се раздава на дансинга, да работи усърдно, да изплува от гнусната помия, която я залива. Ще гласувам за силата й, за красотата й, за таланта й. Ще гласувам за гърдите и скулите й. Ще гласувам за позитивната енергия, каквато не се съмнявайте, и двете притежаваме.  Ще гласувам срещу злобата и комплексарите. Ако не сте от тях, гласувайте и вие!!!"