Вчера вечерта във "VIP Dance" отборът на Райна получи 24 точки. Видимо четворката не бе доволна от оценките, но прие с усмивка всичко, което журито реши по отношение на танца им.

Сашка получи комплимент от Орлин за секси роклята си, а по-наблюдателните сме виждали отдавна Райна с този ефирен сценичен тоалет, пише . Най-вероятно за тазвечершния танц певицата е отстъпила одеждата на съотборничката си и трябва да признаем, че комплиментите бяха заслужени.

Водещите вкараха отново интригата с Райна и съотборника ú Светльо и показаха колаж на 168 часа. Дали са двойка Райна и Светльо и има ли нещо повече при тях освен колегиални отношения като танцьори във "VIP Dance" - това е въпрос, на който къде нашега, къде наистина Иван и Андрей търсеха отговор в ефир, а не по-малко любопитни са и зрителите.

Райна беше лаконична, но затова пък доста условна: "Това си е наша работа".

Е, няма как феновете да не се упражняват известно време в това да дописват въпросната неслучайна реплика на очарователната певица и все по-добра танцьорка.

Двойка ли са Райна и Светльо, или това е пресилена мистификация, няма как да ви кажем със сигурност, но пък вие може да навържете случайни фрази, случки и събития, и сами да прецените.