Като всеки от нас, и звездите си имат любима дрешка, чантичка или обувки. Те притежават милиони долари, но все пак държат именно на тези свои фаворити сред вещите си. И така, в рубриката "Не ми е ново, но си го харесвам" отново ви срещаме с известните, които съумяват да съчетаят любимия си аксесоар както на червения килим, така и в ежедневието си.

Блондинка или брюнетка, Ким Кардашиан винаги изглежда стилна. Любимите й бели дънки от колекцията на John Eshaya си отиват еднакво добре с обувки на висок ток и дори с джапанки.

Не веднъж сме казвали, че най-добрият приятел на жената е Джими Чу. Чантата на Рейчъл Билсън от "Кварталът на богатите" перфектно пасва на уличния й стил. 

Няма модна статия в последните месеци, в която да не присъства името на Лейд ГаГа. Ето я и тук с чантата си Ив Сен Лоран.

За първи път в "Не ми е ново, но си го харесвам?" участие ще вземе и нейно величество Анджелина Джоли. Черната рокля "Gerard Darel" присъства на поредица снимки на Анджелина от целият свят. 

Друго си е да пазаруваш с чанта от крокодилска кожа. Животинката дала живота си за тази "благородна кауза" няма да получи съчувствие, защото на рамото на Хайди Клум привлича повече внимание, от колкото в някое блато. 

На червения килим, по време на джогинг или на семейна разходка - очилата на Дизел все си стоят на главата на Аштън. Като се позагледахме повече в облеклото на актьора, ни се струва, че и фланелката му е една и съща и на трите снимки.  

Последните модни тенденции диктуват, че когато едната част от облеклото е широка, то другата трябва да е тясна. Джесика Алба следва тази модна линия със свободно падаща туника и любимия си чифт прилепнали дънки от марката "Denimocracy". 

Черните ботуши над коленете често докарват мръснишка визия на притежателката си. Но когато става въпрос за Кейт Хъдсън, може да се говори или добро или нищо. Тя е съчетала ботушите на Джозепе Дзаноти с чанта на Алекзандър Маккуин и се е получила една доста ефектна рокаджийска комбинация. 

Дяволът и Сиена Милър носят Прада. Тъмно червената чанта дори не е от новите модели на марката, но за сметка на това е универсална при всички поводи за поява на актрисата.