Тази сутрин водещият на „Здравей, България" хвърли бомбата, че му било мъчно за станалата във VIP Dance ситуация, писа Svetsko.com.

Той много съжалявал за разрива на първия си отбор. Харесвал всички в него и не искал така да се стекат събитията, но не зависело от него. Причините за мълчанието и поведението му той не разкри. Отказа всякакъв коментар по темата, защото било много сложно. Милен призна, че все още преживява всичко случило се във VIP DANCE. Дори тази сутрин преди да отиде в телевизията се разхождал в Борисовата градина и си мислел за участието си и шоуто.

Милен Цветков изкритикува членовете на журито, които постоянно заявяват „това не беше никаква румба, никакво танго...". Според него те нямали право да слагат на едно ниво професионалистите и аматьорите. „Едно е да кажат Милен не може да танцува румба, но не и да го казват на професионалистите..."

На финал той пожела всички да изгледат отново видеото с най-добрите моменти на отбора. Водещият обеща, че ще продължи да танцува и няма никакво намерение да спира с тренировките.