В Сезона на танците редакторите на "Анна клуб" избрах корицата на октомврийския брой да украси едно от най-чаровните лица от танцовите формати - Галена Великова.

Хубавицата безспорно е най-атрактивната част от журито на предаването VIP Dance. С пленителна усмивка тя е и най-критичната сред съдиите, но е напълно оправдано, тъй като е един от най-успелите родни танцьори и хореографи с редица титли в биографията си. Талантът й е признат по целия свят. Защо обаче избира да живее и работи в Гърция, ще разберете от самата нея.

Октомврийският брой далеч не е свързан само с танцовата страст. Ако трябва да намерим определение за него, то ще бъде „Треска за шоу", защото останалите гости от страниците са еталон за това как се прави истински качествена продукция. Започваме с популярния актьор Николай Урумов, чиято визитка е невероятният образ на Бай Ганьо, както и другите съвременни персонажи, които пресъздава от екрана в предаването „Царете на комедията". Той разказва за своето детство, успехите си и новите предизвикателства в живота.

Като стана дума за шоу, няма как да минем и без вездесъщата Мадона. Тя е пример как винаги може да си в центъра на общественото внимание, създавайки скандали около себе си. Един от най-интересните напоследък е младото й гадже. Нещо подобно се случва и на родна почва с тв водещата Гала, макар и разликата в годините с нейния партньор да не е чак толкова чувствителна.

И понеже "Анна клуб" дава път на младите, ни среща с Ваня и Веси - двете нови Адреналинки от предаването „Господари на ефира". Редакторите са обърнали внимание и на редица други популярни родни звезди и техните връзки на работното място, както и на рождените им имена, които отдавна сме забравили, тъй като ги познаваме само с артистичните им псевдоними.

Западните звезди този път са на мушка с техните романтични предложения за брак. Актуални тенденции за грим и прически, тестове дали си шопинг маниак и кой е твоят звезден идеал.