Райна разкри за какво да очакваме в новия видеоклип, който е заснела. Ексклузивни кадри от "Какъв подарък" се излъчиха по време на "VIP Dance" и зрителите успяха да видят Райна в коренно различна визия, като най-впечатляващо за всички безспорно бе, че певицата е с руса коса.

Екипът на Ники Скерлев се е погрижил за клипа, който се очаква до седмица да е на екран: "Видеото беше експресна поръчка, защото трябваше от залата за репетиции да отида директно на снимачната площадка. Това, което е различно, е, че ще ме видите в 4 коренно различни визии от тези, в които съм се показвала до момента. Ще съм с различен цвят коса, с различен вид прическа. Кое ми отива и кое не, ще преценят хората, които гледат клипа. Аз все още не мога да коментирам, защото не съм видяла нищо. Имам само снимки и мисля, че са сполучливи" - споделя Райна.

Певицата все пак има своите опасения, че феновете може да не я приемат с тези драстични промени, но решението й е провокирано от желанието да разчупи досегашната си визия и да се покаже малко по-различна.

"Нова телевизия излъчи кадри от едната ми визия. Тя е най-малко шокиращата. Надявам се да се хареса клипът. Аз обичам да експериментирам с външния си вид и този път съм го направила в доста силна форма. Ако не друго, поне ще съм различна" - коментира изпълнителката на "Пайнер".

В клипа на динамичното парче, дело на Мартин Биолчев, участие взима и един от танцьорите във "VIP Dance", но той не е от отбора на Райна. Тя не пожела да издаде кой е, а само подсказа: "Той танцува с мен на турнето в Стара Загора."