- Нед, каква е равносметката ти от участието в шоуто?

- Доволен съм, че стигнахме толкова далече. Тук е мястото да благодаря на зрителите, защото са инвестирали в нас по някой есемес. Иначе не съжалявам. Никой не ме е карал насила да подскачам два месеца по дансинга и да се правя на момченце с отлична пластика. Аз си знам, че съм дълъг и дървен, и с тия кила не мога да разчитам на кой знае каква координация в движенията.



- На какво отдаваш абонамента ви за елиминации?

- Ами просто имаше по-добри танцьори от нас. Тия, които бяха също толкова слаби, отпаднаха от шоуто много по-рано, което може само да ме ласкае. Нямам претенции към оценките на журито, само към тактиката на пръдливите продуценти да ни пратят още първия път на поправителен. Тогава си бяхме прецакани. Иначе колкото и да се правех на младеж с танцувално самочувствие, то беше за шоуто. Знаех си, че не ставам за кълчотене.

- Мислиш ли, че пътищата ви с Николета ще се пресекат и извън ефир?

- Лозанчето е симпатяга, но двамата сме от различна порода. Движим в коренно противоположни кръгове от хора, така че едва ли ще останем кой знае какви приятелчета.



- Все още ли имаш желание да „нахраниш" Орлин подобаващо?

- Орлинчо ме дразнеше в началото, да. Бях му кисел заради тройките и четворките, дето ни вдигаше постоянно. Но аз преигравах с гнева си към него в името на шоуто. Зад кулисите често си имахме приказка и нямаше кръвопролития. А, между другото, идната неделя ще танцуваме пак с Николета, този път за връщане, и току-виж сме оцелели още малко в цирка.



- Ще се връщаш ли към тв воденето?

- Занимава ми се много, да. Откакто напуснах GTV преди 8-9 месеца обаче, никой не подаде ръчичка на талант като мен. Така и не успях да си намеря работа. Сега, като приключа с VIP Dance, ще видя доколко ще има интерес към мойта персона.

източник: "Монитор"