Когато стане дума за красиви крака, Дженифър Анистън веднага скача на първа позиция. Тези 2 чифта сексапил обаче не винаги са добре разкрити пред публика. Понякога Джен носи и дънки. А в последно време дори прекалява с едни и същи от марката  „Degaine".

Тя със сигурност знае добре как да пътува със стил. Винаги в първа класа, винаги с шампанско в ръката и много, много... неприлично скъпи обувки. Джесика Симпсън този път се набута между шамарите в рубриката ни „Не ми е ново, но си го харесвам", след като бе засечена многократно с един и същи чифт ботуши „Marni".

Мелани Браун от "Spice Girls" много си харесва графитения потник от „Simdog", който струва 24$, но отива еднакво добре на всякакви дънки и поли, за всякакви поводи.

Ванеса Хъджинс е абонирана за тази рубрика. Нова тройка снимки на звездата на Дисни отново ни демонстрира, че когато става дума за дънки, певицата е единодушна. Тя си е решила проблема с въпроса „Какво да облека" като си е закупила 10 чифта дънки от един и същи модел, просто защото й харесва как й стоят. Марката е „Dylan George", а цената  110$ за чифт.

Още една дрешка не напуска тялото на Ванеса. Моделът на „WildFox" само изглежда с няколко размера по-голям, но всъщност цялата колекция от последния сезон на марката е така нареченият „oversize style".