Феновете на най-популярната музика в България вече започнаха да се питат къде изчезна тяхната любимка Камелия.

Но ето, че дойде време Камелия да се завърне, да излезе от сянката и да покаже новия си блясък.

Камелия се завръща триумфално от своето "медийно изгнание" с нова песен и нов видеоклип. Заглавието на новия музикален проект, както вече знаете, е "Оставяш петна" и най-интересното в него е, че той е създаден по текст на самата Камелия.

Музиката и аранжиментът са на Мартин Биолчев, а помощ на певицата в римуваната реч оказва текстописецът Росен Димитров.

Повече от година провокативната певица слуша музиката на новата си песен и все не може да попадне на точния текст. Една прекрасна вечер след турнето съвсем ненадейно музата навестява Камелия, думите идват сами и така се ражда текстът на "Оставяш петна".

Видеото на новата песен е заснето от режисьора Николай Нанков и както Камелия разкрива, „в него има много провокации, много закачки и много изненади". Ако зрителите очакват в кадрите да видят певицата разголена и сексуално-провокативна, това няма да се случи. Този път Камелия ще провокира с изрази, с действия, с представяне на скандални ситуации, но не и с визия и голота.

В „Оставяш петна" за имиджа на певицата се погрижиха стилистите Вили и Маури, а интересния грим направи Кирил Чалъков. Както сами може да се убедите от предложените снимки, Камелия отново е различна, интригуваща и непредсказуема.

Инфо и снимка: Planeta.TV