Актрисата Линдзи Лоън се отрече от баща си Майкъл, заради изявлението му от преди няколко дни, че на дъщеря му й остава максимум година, ако не получи така необходимата й помощ. Тогава той заяви, че Линдзи пие много лекарства, които не трябва да смесва с алкохол. Според него, тя лесно можела да направи тази грешка и тогава последствията щели да са фатални. 

Линдзи Лоън дала простор на гнева си на личната си страница в Twitter. „Баща ми е ненормалник и дори не заслужава да се нарича баща, защото изостави мен и семейството ми, когато имахме нужда от него. Той трябва да бъде там, където непрекъснато иска да ме изпрати - зад решетките. Сърцето ми се къса, когато малката ми сестричка ми се обади и ме попита през сълзи „Защо татко се държи така?". Той пресече всякакви граници, но това е последният път, в който ни наранява", заявила актрисата.

„Вече нямам баща. Всичко, което искам сега, е да прекарам известно време с хората, които обичам и които ме обичат. От тях получавам истинска подкрепа", споделила пред близки Линдзи Лоън.