Никол Кидман разказа, че е имала нестандартни сексуални преживявания, в интервю за последния брой на сп. GQ.  

Това се случвало по време на 10-годишния й брак с Том Круз, става ясно от интервюто.

"Пробвала съм странни сексуални фетиши, преживяла съм и скучния аспект на брака, и моногамията", разказва австралийката. Тя обаче не разкрива подробности какви точно палави игри е играла с Том Круз в леглото.

Кидман се зарича да отнесе тайните си в гроба. Част от тях обаче бяха разкрити още преди 10 г. във филма "Широко затворени очи". В него почитателите на Кидман може да видят част от креватните игри на Кидман и Том Круз.

Актрисата разкрива още, че преди години продуцентите я съветвали да не се омъжва за Круз. По това време тя била изгряваща звезда в Австралия и всички я убеждавали, че бракът ще провали кариерата й. Истината е обаче, че Кидман направи зашеметяваща кариера, след като се омъжи за актьора от "Мисията невъзможна".

Сегашният брак на Кидман с певеца Кийт Ърбън обаче съвсем не бил скучен, разказва актрисата. Тя го описва по-скоро като "суров" и "опасен". Чувствала се като в открито море, в което си уязвим и може всеки момент да се удавиш.

Никол обяснява, че след женитбата с Ърбън изгорила всичките си дневници, за да не създават проблеми. Според нея хората не трябва да знаят всичко, което е в главите на останалите, и в никакъв случай не трябва да четат чужди дневници.