На събития като раздаването MTV Europe Awards 2009 две са най-коментираните теми: кой каква награда е спечелил и кой как се е облякъл?

Модните дискусии винаги съпровождат светските събития, затова сега ще ви представим нашата класация за най-добре облечените дами, а вие ще определите победителката.

Кейти Пери

Кейти беше водеща на събитието. Тя смени много атрактивни тоалети, но ние избрахме най-елегантното й решение за тази класация. Черна, фина дантела придава изтънченост и шик на бялата рокля на Мarchesa, която носи певицата.

Бар Рафаели

Нямаше как да не включим очарователната Бар Рафаели в това модно съревнование. Бар носи къса, секси рокля с ресни и определено изглежда забележително!

Лиона Луис

Младата изпълнителка е заложила на класическото черно тази вечер. Лиона е със секси черен гащеризон, обшит с пайети. Комбинацията между елегантен и "рокаджийски" стил много подхожда на Луис.

Шакира

С усмивка и бляскъв тоалет Шакира не може да остане незабелязана. Също като Бар Рафаели, певицата безпогрешно заложи на къса дължина.

Бионсе

Бионсе е прелестна в рокля на Versace! Както повечето знаменитости, и тя е заложила на класически цвят, но перленото сияние на тази рокля придава на певицата вид на богиня.