Дженифър Лопес е гневна на бившия си съпруг заради плановете му да пусне сатиричен документален филм за краткотрайния им брак и е решила да го съди за 10 милиона долара. 

Оджани Ноа, който беше женен за актрисата между 1997 и 1998 г., подготвя документален филм, озаглавен "Как се ожених за Дженифър Лопес. Историята на Джей Ло и Оджани Ноа". Адвокатите на Лопес заведоха дело срещу Ноа с искане да се откаже от всичките си планове за филм, позовавайки се на споразумение, имащо задължителна сила, в което той се съгласява да не разкрива никаква информация за семейния му живот с актрисата.

Ноа обаче отхвърли заплахите, заявявайки, че филмът е "100%-ва пародия" и следователно не нарушава споразумението от 2005 г. На Лопес обаче никак не й е смешно и след като разбрала, че лентата ще включва и видеоматериал от медения им месец, не се поколебала да заведе дело във Върховния съд на Лос Анджелис заради нарушаване на споразумението. Лопес иска Ноа да получи постоянна забрана да издава всякакви видеоматериали, свързани с нея, и иска обезщетение от 10 милиона долара.

източник: БГНЕС