Рапърът Джей Зи и съпругата му, r`n`b дивата Бионсе нямат търпение да станат родители, споделил в интервю за американски таблоид самият изпълнител. Тази новина бързо обиколила световните медии, тъй като популярната двойка рядко споделя подробности около личния си живот. Изпълнителите се ожениха на тайна церемония през пролетта на 2008-а, но рядко носят халките си на публично място.

Злите езици коментират, че отношението на Бионсе към майчинството също много се е променило. Певицата доскоро твърдеше, че не е против идеята да стане майка, просто не желае да избързва. „Определено искам дете, но все още не се чувствам готова", заяви преди време Бионсе.

Сега обаче явно биологичният часовник на певицата е започнал да тиктака по-силно, тъй като според близки на двойката, идеята за бебе била на първо място за тях. „В момента Джей Зи и Бионсе не искат да планират кога да се сдобият с наследник. По-скоро са оставили решението в ръцете на съдбата, тъй като вярват, че тя ще избере точния момент, за да ги зарадва с наследник", издали приятели на звездите.

източник: "Блясък"