Роби Уилямс ще пее с бившите си колеги от "Тейк Дет" за първи път от 14 години насам на благотворителното шоу "Children in Need" в Роял Алберт Хол утре вечер.

Роби няма да е единствената гост звезда, която ще пее с групата, сър Пол Макартни също ще се присъедини към тях за благотворителния концерт. Събирането на супергрупата било организирано от Гари Барлоу. "Събирането ще стане факт. Роби е силно развълнуван, от години мечтае да пее отново с "Тейк Дет" и сега това ще се случи.

Гари прекара месеци в организиране на събитието и е решен то да остане незабравимо. Той очаква с нетърпение отново да пее с Роб, но без съмнение най-големият му удар е привличането на Пол Макартни", съобщи неназован източник пред британския в. "Сън".

"Още не са решили какво ще изпеят заедно, но това ще се изясни на днешните репетиции", допълни източникът. Уилямс напусна "Тейк Дет" през 1995 г. след конфликт с Барлоу. През следващите десет години двамата не поддържаха никаква връзка.

Но след документалния филм от 2005 г. "Take That: For The Record" изгладиха различията си и неотдавна написаха песни заедно. Очаква се новият албум на Роби "Reality Killed The Video Star"  да оглави музикалните класации във Великобритания в неделя.

Можете ли да промените партньора си?