Носителката на престижната титла Плеймет 2009 Златка Димитрова проговори пред камерите на предаването за мода и стил "Огледала" Про БГ, информират от ПРоФайл.

Тази неделя от 11.00 часа по тв Про БГ Златка за първи път проговаря и разкрива своите тайни, планове и информация около самата нея.
Водещата Гери Стоянова не спестява въпоросите си към звездната гостенка.

От самата Златка Димитрова разбираме, че е била редактор в Гърция на лайфстайл издание със собствена рубрика от 3 страници. На английски тя коментирала и представяла скъпите бижута, луксозни часовници, яхти и други играчки на богатите.

На път е да се роди нов скандал между  Златка Димитрова и спонсора, връчил наградата й. Амбициозната Златка се надявала да използва сумата  за благотворителност, но наградилите я отказват да сбъднат желанието на красавицата и нейното искане.  

По този повод в светските среди се шушука доста усилено, че в клуб Ескейп през декември с топмоделите на Визаж  Биляна Йотовска и Невена Водиничарска се организира грандиозен благотворителен спектакъл с цел да събере необходимата сума за лечението на нуждаещо се дете. 

Можете ли да промените партньора си?