Ейми Уайнхаус упорито твърди, че иска да промени себе си и живота си. Да се надяваме, че този път е сериозна! Носят се слухове, че певицата иска да се подложи на още една естетична операция, за да изглежда като красавица.

Подновяващата имиджа си певица, която скоро пропиля хиляди долара за операция за уголемяване на бюста, се вълнува от новия си женствен вид и проявява желание да мине под ножа още ведъж, за да стане даже още по-надарена.

"Ейми обича гърдите си. Не може да се сдържи да ги пипа и да се фука с тях пред приятели. Твърди, че отново се чувства женствена и иска да е пак по-закръглена, както беше преди. Смята, че с още една операция и имплантанти на дупето ще постигне бленувания красив вид."

Когато Ейми за първи път се качи на музикалната сцена с гръм и трясък през 2003 с дебютния си албум Frank, беше добре позната с извитата си фигура. Ала покрай битките и с алкохола и пристрастяването към наркотиците, теглото й рязко намаля.

Бащата на Ейми - Мич, наскоро призна, че дъщеря му, която не е зависима от наркотици от година, е била принудена да се подложи на хиругическа намеса, защото гърдите и "виснали".

Но се твърди, че тънката звездичка излапва 3000 калории на ден, за да извае и другите части на тялото си.

"В момента Ейми е като машина. Просто не може да спре да яде. Обожава пържолки и риба с мазнички сосове. Поставила си е за цел да изяжда до 3000 калории на ден, като същевременно се поти и с фитнес упражнения."

26-годишната звезда се е заела толкова сериозно да възвърне старата си фигура, че даже е сложила в дома си фитнес оборудване и прекарва по-голямата част от свободното си време там. Скоро Мич сподели:

"Едно от хубавите неща, към които Ейми е пристрастена, е собственото и място, където може да тренира. Прави го 3 или 4 часа на ден. Боже, имам предвид, че тя е наистина във форма, съвсем във форма. Така че това си е определено полезна страст."

Когато Ейми върши нещо, тя му се отдава изцяло. Надявам се, че няма да се пристрасти към пластичната хирургия. Виждали сме последствията от тази грешка в Холивуд прекалено много пъти.

Можете ли да промените партньора си?