В телефонно интервю за най-новото попълнение в каталога на фирма "Пайнер" Саманта сподели, че до седмица време трябва да снима клип на най-новата си песен "Не си незаменим".

За песента си певицата сподели, че работи отново със Светослав Лобошки - аранжимент и музика, а за текста младата певица се доверява на своята майка Елена Сапунджиева.

"Песента ми е по истински случай, уникална е, много е хубава, поне за мен. Тя е с рок звучене и мисля, че ще стане хит." - сподели надеждите си Саманта.

Видетото певицата е решила да бъде режисирано от екипа на Нина Никол. "Предполагам, че от декември месец ще трябва да се завърти по "Планета" - казва Саманта.

Освен работата по "Не си незаменим" певицата е в готовност да започне и подготовка на още едно парче, което певицата Милена Славова й подари. Парчето се казва "Истина" и за него Саманта казва:

"Тя /Милена Славова/ ми я подари и аз мисля скоро време да й снимам клип. Но ще я пусна може би след "Не си незаменим", това е най-скъпият подарък, който съм получавала. Не знам защо реши да ми подари песента, може би й допаднах като глас, като тембър. Тя определено усети моята страст към рок музиката." - сподели Саманта.

Можете ли да промените партньора си?