Русокосата Пламена от Music Idol 2 не отрече възможността в бъдеще да пропее попфолк. 

Пред тя сподели, че тази музика й харесва и й пасва като стил. „В 80% от заведенията, където имам участия, се пуска чалга. Този стил ме разтоварва от напрежението, така мога да се отпусна и истински да се забавлявам", заяви певицата.

Пламена призна още, че с Денислав, с когото участваха в музикалното риалити, вече не са заедно. По думите на изпълнителката, причината за скъсването им била, че и двамата имали силни характери и в един момент престанали да се разбират. „Връзката ни стана трудна, карахме се постоянно и решихме, че ще е по-добре да се разделим", издаде Пламена.

Айдълката не крие, че с Денислав са останали в добри отношения. Двамата често си пишели в Skype, чували се по телефона и се засичали на светски събития.

Пламена отрече слуховете, че между нея и рапърът Xplisit има повече от приятелство. „Взаимоотношенията ни са само професионални, ходим заедно по участия. С него сме много добри приятели и често си говорим по телефона, даже по-често, отколкото с Денислав", разказа през смях Пламена.