Щерката на Гала, която в момента кара за втори път ковид призна, че вирусът я е повторил, но с коренно различни симптоми-кашля много и поддържа температура. Както Hotnews.bg вече писа, в първите дни Мари не се чувстваше никак добре, но днес вече се надява лошото да е зад гърба й. За първи път тя пипна китайската зараза точно през 9 месеца.

Мари Будева в момента се лекува в дома си, който дели дългогодишното си гадже. Синът на Джуджи обаче не е болен, но също е под карантина . Изолацията на влюбените не им тежи, защото младата дама, която завърши висшето си образование само преди няколко седмици, обожава да си седи у дома. Тя не живее със свекърва си, нито с прочутата си майка, но засега не показвала дома си. Обещава обаче да го направи скоро.

Дъщерята на водещата на "На кафе" за първи път се зарази от майка си в края на есента,а сега го прихвана на почивката си на морето, където бе с приятели. Веднага щом един от компанията дал положителен тест, Мари се прибрала скоропостижно от ваканцията си. Направила си два теста, антигенен и PCR – и двата се оказали положителни.