Светлана Гущерова и Николета Лозанова изглежда са замислили да влязат в коалиция, но не на политическата сцена. Двете бивши плеймейтки намекнаха, че предстои много скоро да изненадат феновете си. За да подсилят интереса им обаче красавиците не издават какво са планирали заедно. Заверата им лъсна по време на последния онлайн лексикон на Гущерова с нейните последователи в Инстаграм.

Ни Ло, която от няколко месеца не слиза от тв екраните покрай участието си в рекламната кампания на роден букмейкър, "пусна мухата", че й предстои нещо интересно с колежката й, която пък изостави светския живот и се посвети на онова, към което се стремеше дълги години - щастливо семейство и две деца, засега.

Намеците на двете коалиционни партньорки накараха феновете им да гадаят какво ли са замислили. Някои предположиха, че планират съвместна фотосесия, други пък стигнаха и до по-смели предположения - че и Гущерова ще се включи към следващата серия рекламни спотове на букмейкъра. Това обаче едва ли е така, тъй като откакто се задоми и стана майка, Светлана по принцип избягва всякакъв род медийни изяви с изключение тези, които касаят бранда й за пижами.