30-годишната актриса Лорина Камбурова е издъхнала от усложнения след пневмония след няколкодневен престой в болница, съобщават нейни колеги. Талантливата звезда от сериалите „Скъпи наследници“ и „Връзки“, е била на легло в Москва с диагноза двустранна пневмония. Трябвало е да участва в кинофестивал, но вместо да излезе на сцената, Камбурова била включена онлайн, разплакана, от болничната стая..

От години тя снима активно в Русия и почти не се прибира у нас. Само преди дни в кината там излезе филм с нейно участие. „Любов и чудовища“ е руска комедия, заснета на територията на Диневи Ризорт в Свети Влас и околностите, а Лорина бе в главната роля. В момента близките й събират пари, за да върнат тялото й в родината.Лорина, която е възпитаник на НАТФИЗ, се научи да говори руски доста добре. Тя е родена през 1991 г. във Варна. Майка й си отива от този свят много рано. Като ученичка се явява в "Мюзик айдъл 3"и стига до финала. Приета е в Икономическия университет във Варна, но не й се учи там, затова завършва ВИТИЗ при проф. Здравко Митков.

Звездата от „Скъпи наследници” от години имаше сериозна връзка с диджей, с когото се запознава още в родната си Варна, когато и двамата са деца. Двамата дори се сгодиха през 2019 година и Лорина показа пръстена, но после работа им отново ги отчужди. Името на младежа е Георги Елисеев, но професионалният му псевдоним, с който предпочита да се представя, е Джордж Куест. Магистър е по международен бизнес, но за своя професия повече харесва музиката. Постоянното му местожителство е в Ню Йорк. Самата Лорина, освен че е актриса, има и своя музикална група, с която се изявяваше по клубовете в страната.