Мария Бакалова се остави в ръцете на експерта по грижа за кожата д-р Барбара Стърм, на която се доверяват редица световни знаменитости. Ашли Греъм, Кортни Кардашиян и Емили Ратайковски са сред звездите, които ползват антистареещата козметика. Към тях се присъедини и Мария Бакалова. Номинираната за "Златен глобус" и "Оскар" нашенка пръсна хиляди долари, за да се сдобие с най-качествените и луксозни сетове кремчета.

24-годишната бургазлийка е доста далеч от стареенето на кожата, но явно смята, че е време да положи основата за липса на бръчки след десетилетия. Мария се похвали с колекцията си от бяла козметика, сред нея има крем за лице за 150 долара, серум за 250 долара и още десетки помади на подобни цени. Кожният експерт д-р Барбара Стърм направи и специален крем за лице за Виктория Бекъм. Бившата спайска използва собствената си кръв като една от съставките. Жената на Дейвид Бекъм брои 1200 паунда за крема.

"Д-р Стърм ми взе кръв и създаде лечебни вещества, направени от моите собствени клетки, което действа противовъзпалително и регенериращо. Тази седмица ще го изпробвам и сутрин, и нощем", написа неотдавна Виктория в мрежата, за да се похвали.
Мария все още не е достигнала до този етап на поддръжка на кожата, но се допита до феновете си дали биха искали да снима видео и да покаже как точно се грижи за лицето си. Последователите й в инстаграм, които са близо 335 хил., са единодушни и обещаното от Бакалова видео ще бъде факт съвсем скоро.

източник:България днес