Мъжът на Гери Малкоданска обърна гръб на собственото си дете заради нея. Слабо известен факт е, че интериорният дизайнер Алекс Ковачев има дъщеря от предишен брак. Откакто обаче е срещнал бившата манекенка, той се държи така, все едно момичето не съществува. Червенокосата синоптичка на Нова телевизия си навлече гнева на зрителите миналата седмица с представянето си в шоуто „Черешката на тортата”.

Феновете на добрата кухня бяха възмутени, че домакинята остави мъжа си да приготви храната за нейните гости, като единственото й участие в подготовката за вечерта бяха шегите и глуповатият й смях. В същото време повечето зрители похвалиха Алекс и дори малко завидяха на Гери, че си е хванала такъв добър, талантлив и трудолюбив мъж.

Те обаче най-вероятно не знаят, че дизайнерът е имал друго семейство, на което тотално е обърнал гръб заради Малкоданска. Преди 4 години той се разделя с бившата си жена Таня, която е финансирала цялата му кариера до онзи момент, заради трофейната си актуална половинка. Драмата не би била кой знае колко сериозна, ако Алекс нямаше дете от Таня – дъщеря, за чието съществуване почти никой в публичното пространство не е чувал. И това не е случайно, защото Ковачев пази в тайна, че има и друго дете освен малкия Лео, който синоптичката му роди в края на 2018-а.

Сестрата на момченцето тази година би трябвало да стане на 17 години. Алекс е изоставил нея и майка й в тежките години на пубертета, които са от особено значение на всеки човек. Разбира се, разводът не е нещо, което не може да се прости, защото във всяка връзка е възможно да се появи трети човек. Заради Гери обаче Алекс се прави, че няма дъщеря. Това е може би единствената популярна двойка в страната ни, която крие дете от предишна връзка, пише "Уикенд".