Красивата половинка на Димитър Рачков Анита Димитрова категорично опроверга новината, че чака бебе от комика, каквито слухове се носеха в последно време. Блондинката празнува рожден ден на свой близък не само с перфектна фигура, но и скачайки и танцувайки, видя само Hotnews.bg. Едва ли Анита щеше да дивее така, ако чакаше първото си дете. Сторито в инстаграм бе качено преди няколко дни и вече не е достъпно за гледане, така че имате шанс да видите красавицата само в Hotnews.bg.

Любовта на комика и бившата плеймейтка се развива доста скоростно. Двамата са заедно вече година и половина. Рачков се е запознал с блондинката през есента на 2019 г., по време на снимки за новата песен на братя Аргирови – „Ние”. Във видеото към парчето участваха плеяда родни знаменитости, сред които Криско, Рафи, Иво Аръков и самия Рачков.

В същото видео като статистка се снимала и Анита Димитрова, която успяла да привлече интереса на шоумена. Дни по-късно двамата излезли на първа среща, а от тогава са неразделни. Анита беше и в публиката на „Като две капки вода” миналата година, когато Рачков беше водещ, и подкрепяше половинката си, забелязаха тогава светски хроникьори.Сега обаче той готви собствено шоу, което ще започне на 7 март.