Бившата държанка на олигарха Динев Ариа реши да провокира последователите си и написа в инстаграм: “Ако има будни, да си побъбрим в 5 часа през нощта”. Почитателите й там са близо 52 хиляди и буквално засипаха певачката с питания. Те се интересуваха от личния живот на изпълнителката и защо не спи тази нощ, какво мисли за пандемията и в кои градове би искала да направи клубни участия след отварянето на нощните клубове.

“Чувствам се много добре. Липсвате ми, липсват ми участията, срещите с вас, никога не ми е липсвало това толкова много. Направо откачам и не се чудете защо правя коремни преси в 2.15 часа… Но много скоро отново ще бъдем заедно в Бургас, Ботевград, Велико Търново, Варна, Търговище, Перник и навсякъде в България. Очакват ни зверски партита и луди нощи…” – сподели тя във видеовръзка с почитателите си.

Ариа призна, че понякога малко закъснява с отговорите на въпроси, зададени от феновете, но никога не ги пренебрегва, защото обожава почитателите си. Атрактивната изпълнителка не пропусна и да ги зарадва като първо с тях сподели новината, свързана с кариерата й на певица.

“Определено много скоро ще има нови неща от мен. Постарах се да ви изненадам и през февруари ще ви зарадвам не с една, а с две нови песни. Едната е самостоятелна и е готова още от декември месец. Ситуацията в България наложи малко да забавя нейната премиера, но стига толкова чакане” – категорична е изпълнителката.