Стартът на новия сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” вече е факт, а с него стана известно и новото попълнение в екипа на предаването, което бе шумно рекламирано-певицата Прея. Hotnews.bg припомня, че мулатката вече е гостувала в предаването и стресна всички с нелепия си външен вид. Явно обаче това е бил един от малкото пъти, когато шоуто е привлякло вниманието на зрителите, защото вчера тя зае мястото на предишната певица Цвети.

От предаването не обясниха какво е наложило смяната на финната и елегантна Цвети Веселинова с Прея, която вече има запазено място на първия ред на бенда. Тя отново блесна в рокля, която дори не покрива задните й части, а зрителите са едонодушни, че е по-добре Славена Вътова отколкото мулатката.

Като част от смешките тя “се опита да заеме мястото” на Николаос, появявайки се вместо него в началото на вечерта, вече ще радва с гласа и темепраментното си присъствие всички пред екрана - всяка делнична вечер от 22:30 ч. по bTV. След “неуспешния й опит” да стане водещ в шоуто, всичко бързо си дойде на мястото с нахлуването на Николаос и обявяването на старта на новия сезон.