Алекс и Дани Петканови се превърнаха в най-обсъжданата тема в инстаграм, след като Лудият репортер обяви, че двамата обмислят развод. "Напоследък не качваме съдържание заедно - нито снимки, нито видео. Наблюдателни хора са обърнали внимание и на други факти, които ние не споделяме, но по един или друг начин накланят везните в посока, че нещо в отношенията помежду ни куца. Като нормално семейство минаваме през различни състояния - на радост и на разочарования.

Логично много по-често показваме добрата и ведра страна на нещата, като не акцентираме на проблемите или избирателно ги споделяме с широката аудитория", обясни Петканов, който изрично обясни, че съобщението не било кликбейт. В огромно едночасово видео, което повечето фенове така и не изгледаха, стана ясно, че Алекс иска да купи апартамент на свое име в София, а според мъжа й сега не е време за подобни инвестиции.

Тя дори теглила кредит, а и не отказвала ангажименти за разлика от Лудия репортер. Той пък смятал, че човек няма нужда да работи за малко пари. Засега двамата няма да се развеждат, но ще продължат да снимат поредицата "Карти долу", в която да се изясняват. Много фенове се вързаха на развода и започнаха да плюят Алекс, че е твърде материална. Hotnews.bg припомня, че само преди шест месеца Дани сподели,че двамата били пред развод заради трудности по отглеждането на сина им.

“Алекс е много млада и не й е лесно, защото детето е голяма отговорност. Обичаш го, но искаш още много неща да можеш да правиш за себе си. Имали сме много трудни моменти, в които не можем да се гледаме. Минавало ни е през главите дали изобщо има смисъл да продължаваме да сме заедно", разказа Петканов в свое интервю тогава. Явно липсата на много участия на звездното семейство ги е накарало отново да повдигнат темата за развода и засега добре им се получава, защото са най-четени в инстаграм.