Съпругата на Димо от P.I.F. се сбогува с него във фейсбук. Любомира написа колко щастлива е била с музиканта. За съжаление Димо не успя да пребори битката с коронавируса и си отиде на 45 години. "Любов моя, сърцето ми отлетя с теб. Ти винаги си бил бялата лястовица, едната птичка, която успяваше да направи пролет наоколо, човекът, който събира и обединява хората около себе си, от където и да мине.

Най-любими ми бяха сутрините, обедите и вечерите с теб. Ще се видим у дома...", пише вдовицата на вокалиста от P.I.F. Тя добави и снимка с Димо и двете им деца, които изпълнителят обожаваше.

"Поклонението ще се отслужи утре, на 23.12.2020 в църквата „Свети Седмочисленици“ в 11:30. Всеки, който желае да си каже нещо с него за последно, може да се присъедини. Моля да спазваме всички противоепидемични мерки и в църквата да се влиза по един или двама, както разпоредят на входа, защото последното нещо, което той би искал е, още някой да премине през тази коварна болест", допълни Любомира, цитирана от Lupa.bg.