"Няма да се женя сега, след раждането ще го мисля", заяви Ева Веселинова и така обясни статута си след новината, че чака близнаци. Бившата тв водеща е бременна от мъж, за който издава само: "Не е известен, не е мутра и не е милионер". Двамата са заедно от две години, но към момента чаровницата не го е показвала в публичното пространство. Според запознати бебетата са заченати по време на една от последните им почивки, тази на Санторини.

"Щастлива съм! Най-хубавият подарък тази година - вече понаедрял и оформен е коремът ми. Време е да споделя тази прекрасна новина. Вълнувам се много, защото в мен туптят три сърца", написа в нета Веселинова  тези дни и веднага предизвиква хаос от предположения.

Моментът, когато сподели, че има мъж до себе си бе на 17 септември - денят на Вяра, Надежда и Любов. Ева наруши мълчанието като се пусна с бяла рокля и обяснение към тайнствен млад мъж, с когото се чувства щастлива. Според близките й бебетата са естествени близнаци, не инвитро. А таткото е на седмото небе от щастие.