Разочаровани останаха феновете на Николета Лозанова в петък вечер, след като тя не се появи в шоуто на „Николаос Цитиридис”. От есента последния работен ден в седмицата предаването посвещава на секса и Лозанова е логичен избор за гост в шоуто заедно с половинката си Ники Михайлов. Въпреки че участието й бе официално обявено от водещия преди седмица, както и на Фейсбук страницата на предаването, плеймейтката така и не се появи.

За сметка на Ни Ло, Цитиридис пробва да забавлява аудиторията със смешки за щаба за борба с коронавируса. Подобна имитация обаче предишният водещ на вечерното шоу Слави Трифонов направи още през пролетта, като използва необичайната прилика на музиканта от „Ку-ку бенд” Георги Милчев-Годжи с генерал Мутафчийски. 

Реакцията на зрителите не закъсня:„Страхотниии тъпотии....тъпиии майтапи... изобщо не ви се получава шоуто!”, пише Анна Ангелова. „Не можеш да го направиш като бати си, не се мъчи, Нико”, съветва Стефи Атанасова. „Брат голям фен съм ти, но ако мислиш, че така ще си хванеш приятелка жестоко се лъжеш”, пише Станислав Тодоров.