Водещата на рубрика в сутрешния блок на БНТ - Ева Кикерезова вече е и синоптичка. Чаровната дама пое още един ангажимент, като реди прогнозите за времето всеки ден.

Припомняме ви, че неотдавна красавицата стана майка за трети път, като месеци след раждането се завърна на екран. А откакто е с нова длъжност се конкурира и с другите тв синоптички от бТВ и Нова телевизия. "Няма място за конкуренция между мен и останалите момичета. Всички се познаваме", казва Ева. "Много съм впечатлена от работата, харесва ми и ми е интересно. Винаги съм се кефила на момичетата, всички най-хубави жени са били избирани за метеороложки. Стана ми много приятно и хубаво, когато ми звъннаха лятото и ми предложиха да работя тук”, споделя още Кикерезова.

Тя споделя, че няма какво да дели с колежките си Никол Станкулова и Гери Малкоданска. А с Нора Шопова и Натали Трифонова също се познава отдавна. "През годините сме работили заедно, засичали сме се по ревюта и т.нат. С Никол даже сме приятелки, израснахме в един квартал, засичали сме се много пъти по ревюта”, казва още Ева.