Както всяка година и тази конкурсът "Мис Плеймейт" е сред най-горещите и коментирани светски събития в страната ни. HotNews ще ви представи всичките претендентки в продължение на няколко седмици, а изборът оставаме във вашите ръце. Днес ще ви запознаем с 28-годишната Габриела Христова от Пловдив. Можете да гласувате за нея ТУК. Вотът се събира до 1 ноември, не по-късно!

От15 години Габи живее във Виена със семейството си. До 8-и клас учи в България, след което се премества в Инсбрук, където завършва средното си образование. Като дете мечтаела да бъде художник, после дизайнер на обувки. А сега пред нея в мечтата да учи изкуство в Париж. След 10 години се вижда като артист/фотограф, който обикаля целия свят, пие вино, запознава с нови култури и пише еротични романи.

Преди да се запише за кастинг в Playmate се допитва до близките си. Докато майка ѝ и братовчед ѝ я насърчават, приятелите и са скептични. Идол за Габи става Памела Андерсън, след като я вижда на корицата на "Плейбой". Би искала да прилича на Моника Белучи, която определя като „Жената с главно „Ж“. Докато е била по-малка, публичният секс ѝ е фетиш, но най-необичайното място, на което го е правил е в психиатрия във Виена.

Споделя, че обича книгите. Първата книга, която я запалила по четенето е „Портокал с часовников механизъм”. След това преминала на романите на маркиз Дьо Сад – "Жюстин и неволите на добродетелта“, след който започнала рязко да се променя. А след "Философия в будоара" и "История на окото на Джордж Батай" животът ѝ вече не е същият. Харесвам Кафка, Селинджър, Кундера и Стивън Кинг. Като цяло обичам филми и книги, които шокират и те предизвикват психически.