Антония Петрова отново напомни за добрата си форма и се пусна по бански навръх 35-ия си рожден. Тя позира в басейн в бански костюм от две части, който показва стегната й фигура, въпреки че наскоро стана майка.

„Навърших 35! Аз съм всичко, което някога съм искала и аз имам, всичко, към което някога съм се стремяла! АЗ съм здрава! Аз имам страхотна кариера и професионални успехи! Аз имам живи и здрави родители! Аз имам сплотено семейство, в което цари любов, грижа и разбирателство! Смисълът на живота ми са страхотния ми съпруг и удивителният ни син!

Животът ни, откакто сме заедно, е просто прекрасен, имаме си всичко! А съвместният ни път едва сега започна и още много щастие и съвместни постижения ни предстоят! Аз съм цяла, пълна и завършена! Аз съм истински щастлива! Аз съм дълбоко благодарна и признателна за съдбата си”, написа рожденичката в социалните мрежи.

Тя издаде още, че е празнувала на две места-в гръцката столица Атина и курорта Порто Черво на една от най-предпочитаните от богатите в момента локации-остров Сардиния.