Сватбата на Цеци Красимирова, която със сигурност е светското събитие на година, привлече вниманието на светските хроникьори в цяла Европа.  В неделя вечер Красимирова каза „ да” на своя избраник на изискана церемония под звуците на арията „Наздравицата” от операта „Травията”, докато танцьори валсуваха край гостите. За празника имаше и специално шампанско, което Красимирова показа в инстаграм. 

Бракосъчетанието се извърши в старинен замък в красивия испански град Ситжес, близо до Барселона. Историческата обител се превърна в истинска цветна градина, покрита цялата със свежи цветя, доставени с два тира директно от Холандия.

Цеци се появи на една от старинните тераси на замъка, облечена в приказно красива рокля - дело на родната дизайнерка Евгения Борисова, а от прозорците полетяха бели гълъби. Край нея танцуваха малки балерини.

Тоалетът е доставен до Испания със специален транспорт, за да се запази оригиналната му конструкция. Костюмът на младоженеца е шит по мярка от модния гуру Том Форд, който е личен приятел с Майкъл Струмейтис. Кумата Вили Боршукова бе избрала за случая дълга червена рокля, а няколко шаферки държаха дългия поне 20 метра шлейф на булката. След бракосъчетанието последва и първата целувка на новобрачните. Красимирова, която винаги е твърдяла, че е силно вярваща, показа и почитта си към Господ в този важен за нея ден.