Певецът Артьом Анатолиевич, по-познат на меломаните като Арти, празнува Коледа по стар стил. На 7 януари поп-фолк изпълнителят чества празника, заедно с православните християни в Русия, Сърбия, Черна гора, Беларус, Украйна, Молдова, Грузия, Киргизстан, Македония, Етиопия и Египет. Звездата на „Пайнер“ отправи специално послание, в което по неговите думи иска да наблегне на нещо “банално”, на нещо, което вече се смята за “олд скул”, а именно, че няма нищо по-важно от семейството:

“Обичайте и прекарвайте максимално много време с близките си! В 21 век, в това консуматорско общество, когато всичко стана временно и преходно, единственото нещо, което наистина трябва да пазим е семейството. И под семейство нямам предвид само собствената си кръв - това са и най-близките хора, които понякога се превръщат в семейство! За съжаление, тези неща се разбират с времето.”, заяви Арти.

Изпълнителят на „Граната“ допълни, че преди често е пренебрегвал семейството си заради „приятели, любов, работа и още куп други неща“.