Известна верига за пици и Наум Шопов - звездата от сериала „Откраднат живот“ обединиха усилия, за да подкрепят младежите, за които Сдружение SOS Детски селища България се грижи. За целта Domino’s Pizza създадоха специалната пица „Наум“, при поръчването на която 2 лева от стойността й отиват за SOS каузата.

Кампанията ще продължи до края на януари 2019 г., а събраните средства ще бъдат изразходени за покриване на нуждите на децата и младежите от SOS Младежките домове в София и Велико Търново.
Старт на кампанията беше даден на 7 декември, а на 11 декември се състоя и първата среща на Наум Шопов с младежите от SOS Младежки дом „Мечтатели“. Поговориха си за кариерното ориентиране, мотивацията и разпределението на времето между задачите.
„Нека им помогнем! Два лева от всяка поръчка на пица "Наум" отиват за техните нужди“, апелира Наум Шопов. „Вярвам, че всеки млад човек има нужда от мотивация и подкрепа. Щастлив съм, че успях да се срещна с част от децата, за които SOS Детски селища се грижат и се надявам срещата ни да е била толкова вдъхновяваща за тях, колкото беше за мен”, коментира актьорът.