Стара снимка на Наско Колев, на която той празнува осми рожден ден избра майка му, за да покаже, че се гордее с представянето на сина си във „ВИП Брадър”. Въпреки че някой от съквартирантите го намират за асоциален и доста затворен, засега бъдещият лекар се радва на симпатии на зрители и обитатели на къщата в Нови хан. Негов единствен враг е Кулагин, който не пропуска да го клъвне, че още живее в дома на родителите си. Майка му Аделина обаче подкрепя всячески талантливото си момче. Тя е акушер, затова и Колев избрал да учи медицина.

Аделина разказва, че е приела новината за участието на сина й във „ВИП Брадър“ с много смесени чувства, най-вече защото той е неопитен, а в шоуто участниците подлежат на манипулация. Обсъдили са семейно поканата му в шоуто, но решението да влезе си го е взел сам. Посъветвали са го да не се поддава на провокации, тъй като е възпитан и интелигентен млад човек. Майка му издава още, че не му е повлияла за медицината. Наско е бил приет във всички университети във Великобритания, в които е кандидатствал, все инженерни науки, все с математика. Но в крайна сметка е избрал да следва медицина във Варна.

На въпроса към Ади дали й е неприятно името на сина й да се споменава редом до това на Мария Илиева и дали двете се познават, майката отсича: „Познаваме се, разбира се, с Мария Илиева. Не се дразня и не обръщам внимание какво се говори и пише за тях, защото не се интересувам от нуждата на хората от клюки и зрелища“. А на запитването какво ще му каже, когато излезе от къщата, Аделина е категорична: „Че се гордеем с него! И че му „сваляме шапка“ за стоицизма! Балансиран, овладян и положителен!“.