Eдна от най-красивите миски на България Теди Бургазлиева очаква бебе до няколко седмици, съобщи самата тя в профила си в социалните мрежи. Тайната за чаканото бебе е добре опазена от родните папараци, защото Мис България 2002 живее със своя съпруг в Лос Анджелис. В емоционален пост тя споделя, че много иска да стане майка и в отговор на молбите й заченала през декември. Само месец преди това завършила своята автобиографична книга, която предстои да излезе всеки момент.

Тя се казва „Невъзможно“ и с нея Теди споделя с читателите най-ценните уроци и най-интересните истории и моментите, които преобърнаха живота й.
Бургазлиева не споделя какъв ще бъде пола на бебето, но специално благодари на мъжа си за подкрепата. За Бургазлиева това е втори брак, след като преди години у нас бе омъжена за футболиста Александър Младенов. Двамата се разведоха след 4-годишен брак, когато Теди бе едва на 22 г. Миналата година тя мина под венчилото в САЩ с българина Симеон Иванов, който е бивш автомобилен състезател, а в момента работи като треньор по личностно развитие.