Спортната журналистка Вили Асенова не обели нито дума за баща на единствения си син Иво Андреев по време на участието си в „Черешката на тортата”. Брюнетката надълго и широко говори за 10-годишния Никола, който се очертава като спортна надежда по бойни изкуства, но замълча за татко му-бившия водещ на прогнозата за времето по няколко телевизии. Двамата се запознават на работа, а Вили бързо се влюбва с елегантния купонджия, който обожава да пътува.

Тя му ражда син, а двамата така и не стигат до олтара, като спортистката твърди, че мечтата да се види в бяла рокля не е нейната. Бързо обаче приказката свършва заради твърде свободния нрав на таткото, който обича шумните компании, празненствата и алкохола
Двамата водят люта битка за правата над сина, която печели Асенова. С днешна дата тя изпитва сериозно притеснение от интереса на медиите и затова не покани гостите си от „Черешката на тортата” у дома. Сподели обаче, че сама се грижи за къщата си, като дори го ремонтира сама. Явно журналистката няма сериозен мъж до себе си, който да й помогне с боядисването и живее с грижите около Никола.