Моделката и бивша танцьорка Мартина Петрова пробва да повтори успеха на певицата Дара в „Черешката на тортата”. Тази седмица тя готви в компанията на Жени Калканджиева, рекламиста Генчо Генчев, Джина Стоева и Славчо Тошев. Именно между футболиста и брюнетката прехвърчат искри още от първия епизод на предаването, а след гостуването у Петрова симпатията между двамата не остана скрита нито за останалите участници в риалити предаването, нито за зрителите.

Припомняме, че преди година Мартина се превърна във врагиня №1 за певицата Емануела, която я нарочи за причина за раздялата й с бизнесмена Димитър Динев. Моделката пък се оплака, че фолкаджийката я тормози и заплашва и дори сезира полицията. С днешна дата и двете поддържат студен мир и публично не коментират скандала. Тошев пък, който в началото бе доста резервиран към Мартина заради работата й на модел, не скри, че е приятно изненадан от поведението й и я засипа с куп комплименти. Той твърди, че не е обвързан след раздялата си с дългогодишното си гадже Симона.


Така двамата са на път да повторят интригата от предишен сезон, в който Дара заби Папи Ханс, докато двамата готвеха в Черешката и днес са сред най-обсъжданите светски двойки.