Победителят в конкурса „Мистър София” Ричард Величков категорично отрече информацията, че си е купил титлата. Клюката тръгна от друг участник в надпреварата – Апостол Анастасиу, който така и не показа доказателства за думите си, но обясни, че Величков дал три бона за приза.


„Няма конкурс, за който да не са казали, че е нагласен. Нормално е да има хора, които не могат да превъзмогнат загубата. Този, който казва, че конкурсът е нагласен, е на 3-то място, дори да не бях спечелил аз, той нямаше да вземе наградата“, сподели победителят Ричард Величков в интервю за Secret.bg и „Famous VOX“.
„Организаторите публикуваха резултатите. От 20 души жури -16 са гласували за мен. Аз съм с 67 точки, разликата между мен и втория в класацията – Николай Николов, е над 25 точки“, похвали се Величков, който не спира да изтъква, че е сред топ имената в родните фитнес среди.
Той не остана длъжен и на своя враг. „Този човек е незабележим, на 33 години е и не е успял да направи така, че да бъде забелязан от хората. Това е единственият шанс да го забележат и да го поканят по телевизията. Аз му се възхищавам, че все пак успя да си спечели няколко минутна слава, въпреки че е на мой гръб“, допълни Ричард.