Премиерата на дебютната книга на специалиста по човешки взаимоотношения Магдалена Ангелова „Възможно щастие” събра десетки светски персони в софийски хотел, но сред тях не бе Слави Трифонов. Появата му обаче се очакваше, защото той е голямата любов на авторката Магдалена. Тя е единствената жена, на която водещият се обясни в ефир пред цяла България, а двамата и до днес поддържат приятелски отношения.


Книгата излезе само преди няколко седмици, но вече трайно се настани в класациите на големите вериги. Доказателство за това бяха и многобройните дами, които посетиха представянето на книгата, съчетано с импровизиран семинар на тема „Как да бъдем по-хармонични”. Магдалена подчерта, че за достигането на хармонията няма универсална рецепта и психологът може само да подпомогне използването на личните ресурси, на собствените възможности.

Кои са петте типа мъже и жени, как е структурирана книгата и кои са практиките и упражненията, които могат да ви помогнат дори в домашни условия да успокоите съзнанието си и да се справите с гнева или тъгата. На тези и други теми водещите Ива Дойчинова и Магдалена разговаряха, а след това всички присъстващи бяха приканени да се включат в дискусията. С две много прости техники за изграждане на доверие и посветени на лечебната сила на думата приключи вечерта, а препълнената зала бе изпълнена със смях.