Дългоочакваният нов проект на Цветелина Янева, който е първи за нея след раждането на нейния син, направи премиера.

"I'm back! #Честито" - с тези думи изпълнителката официално представи сингъла си "Честито" в социалната мрежа.

Почитателите й също имаха повод да празнуват и да се поздравят с новото парче. Видеоклипът веднага предизвика лавина от лайкова и споделяния, а меломаните бяха категорични в своите оценки.

"Браво, Цвети! Ударно завръщане!", "Нещо ново и леко за слушане! Очертава се да е хит", "Изключително добър проект! Успех", "Стил и Класа! Цвети Янева се завърна с як хит! Поздравления!, "Уникална, както винаги това е песен за ушите... Браво! И страхотен клип, просто супер. Завърна се с бърза скорост и очевидно това ще ти е голям хит!" - са само малка част от суперлативите за изпълнителката.

Новият сингъл на Цветелина Янева е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Текстът е на Мариета Ангелова. Режисъор на видеоклипа е Николай Нанков, оператор - Георги Марков. Заслуга за стила е на Добромир Киряков.

Оригиналното видео успя да грабне зрителите с ефекти, красиви декори и визия. Стайлингът на певицата е умело съчетание между модернизъм и блясъка на стария Холивуд.

По време на снимките на клипа Цветелина Янева засне и нова фотосесия с фотографа Георги Малев, от която вече може да видите и първи кадри, пише signal.bg