Меган Маркъл е поредното доказателство, че статуквото на кралската британска фамилия може да бъде разбито. Разведена, наполовина чернокожа, католичка и американка, тя е на път да стане новия член на кралското семейство на Острова, след като с принц Хари официално обявиха годежа си и датата на своята сватба.

В новото си амплоа бъдещата кралска снаха е длъжна да се съобразява с куп изисквания, норми, задължения и дори забрани. Новият живот на бившата актриса в двора на кралица Елизабет II безспорно е и повод за тотална промяна в стила й. С което, всички сме единодушни, избраницата на Хари успява да се справи брилянтно.

И за да не бъдем голословни, ще ви представим няколко впечатляващи колажа, на които Меган Маркъл носи тоалети, вдъхновени не от кого да е, а от Даяна – принцесата на Уелс, която се превърна в модна икона и обект на подражание от страна на милиони жени по света.

Оказва се, че и Меган също е била запленена от нейния стил, още преди да срещне Хари.

Меган Маркъл на киносъбитие през 2012 г. и принцеса Даяна, която е с подобна рокля по време на спектакъл на операта "Бохеми" в "Роял Албърт Хол" на 1 февруари 1996 г.

През септември 2017 г. Меган се облече в небрежно елегантна бяла копринена риза и джинси по време на игрите „Invictus“ в Торонто, Канада. Игрите "Invictus" представляват ново международно спортно събитие за ранени, контузени и болни военнослужещи. Първото от тях се провежда в Лондон от 10-и до 14-и септември 2014 г. Диана носеше почти същия тоалет през 1997 г. в Босна.


На 1 декември 2017 г. Меган присъства на благотворителния панаир на Terrance Higgins Trust World, който се проведе в Nottingham Contemporary. На него избраницата на Хари бе облякла тъмносиньо палто, приличащо поразително на това на Диана, което принцесата носеше на посещение в Девънпорт през 1991.

Меган и Хари на посещение в замъка Единбург през февруари 2018 г. Кралската невеста е в зелено карирано палто от Burberry, което прилича изключително много на зелената карирана рокля, която Диана носеше на Highland Games в град Бат през 1987 г.

Текст: Woman.bg